Α. Παπανδρέου 87α, 16675, Γλυφάδα

Καλέστε μας σήμερα 210 96 04 904

Αφήστε μια κριτική

Αφήστε μια κριτική

Αν μείνατε ευχαριστημένοι από εμάς, η δημοσίευση μιας κριτικής 5 αστέρων στην google θα ήταν το καλύτερο δώρο.

Γιατί ζητάμε 5 αστέρια;

Οι διαδικτυακές κριτικές μπορεί να μην σας φαίνονται μεγάλη υπόθεση, αλλά επηρεάζουν δραματικά την κατάταξη μιας επιχείρησης στις μηχανές αναζήτησης και την πιθανότητα να εμφανιστούν και να προταθούν σε άλλα άτομα.

Το 90% των καταναλωτών διαβάζει online κριτικές πριν επισκεφτεί μια επιχείρηση και το 88% των καταναλωτών εμπιστεύεται τις διαδικτυακές κριτικές όσο και τις προσωπικές συστάσεις. Οι πελάτες και πιθανόν να ξοδέψουν 31% περισσότερα σε μια επιχείρηση με «εξαιρετικές» κριτικές και το 72% λέει ότι οι θετικές κριτικές τους κάνουν να εμπιστεύονται περισσότερο μια τοπική επιχείρηση.

Εάν αγαπάτε πραγματικά μια επιχείρηση, ένας από τους ευκολότερους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να δείξετε την υποστήριξή σας και να κάνετε πραγματική διαφορά βοηθώντας την να πετύχει είναι να αφήσετε εξαιρετικές κριτικές!

Αν και τα 4 αστέρια είναι μια πολύ καλή κριτική, ο τρόπος που λειτουργούν οι κριτικές στην εποχή μας, στην ουσία μπορεί να βλάψει μια εταιρία που έχει υψηλότερο μέσο όρο. Γι’ αυτόν τον λόγο ζητάμε τον ανώτερο διαθέσιμο βαθμό, και, αν δεν πιστεύετε ότι μας αξίζει, τότε ζητάμε να μας πείτε πώς θα μπορούσαμε να γίνουμε άξιοι αυτού.