Α. Παπανδρέου 87α, 16675, Γλυφάδα

Καλέστε μας σήμερα 210 96 04 904

Δημοσίευση Ισολογισμών

Βάση του Ν.4072/2012, οι Ανώνυμες Εταιρίες (Α.Ε.) αλλά και κάποιες Εταιρίες Περιορισμένης Ευθύνης (Ε.Π.Ε.) έχουν τη δυνατότητα να δημοσιεύουν τους ισολογισμούς τους στις ιστοσελίδες τους. Αυτό δίνει την ευκαιρία σε κάποιες εταιρίες που δεν επιθυμούν ένα πλήρες και λειτουργικό σάιτ να δημιουργήσουν την δικιά τους απλή ιστοσελίδα μόνο με τα λογιστικά έγγραφα που προβλέπει ο νόμος με χαμηλότερο κόστος από την παραδοσιακή διαδικασία. Παράλληλα, η εταιρία κατοχυρώνει την δικτυακή ονομασία της επιλογής της (domain name), την οποία θα έχει στη διάθεσή της αν μελλοντικά θελήσει να αναβαθμίσει την ιστοσελίδα της.

Στην tserts.eu σχεδιάσαμε ένα πολύ ανταγωνιστικό προϊόν για να καλύψουμε αυτές τις ανάγκες. Συγκεκριμένα Χρεώνουμε 60 ευρώ για την δημιουργία της βασικής ιστοσελίδας, την κατοχύρωση του δικτυακού ονόματος και την φιλοξενία για το πρώτο έτος. Από εκεί και πέρα χρεώνεται 30 ευρώ κάθε έτος για τη διατήρηση της ιστοσελίδας και δωρεάν ενημέρωση με τον ισολογισμό της επόμενης χρονιάς (όλες οι τιμές χωρίς ΦΠΑ). Όπως προδίδει το πολύ χαμηλό κόστος, η ιστοσελίδα που δημιουργείται είναι πολύ απλή (λευκό φόντο με μαύρα γράμματα), με μόνο το λογότυπο της εταιρίας. Ο ισολογισμός δημοσιεύεται σε μορφή εικόνας (PNG), Adobe Portable Document Format (PDF) και Microsoft Excel 97/2000 (XLS) ώστε να εξυπηρετεί πλήρως κάθε επισκέπτη ή ενδιαφερόμενο.

Υπάρχουν πολλές ευέλικτες επιλογές για βελτίωση της ιστοσελίδας με επιπλέον χρέωση σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, όπως προσθήκη ηλεκτρονικών διευθύνσεων στην κατάληξη της εταιρίας, γραφιστικές βελτιώσεις ή η δημοσίευση περαιτέρω πληροφοριών είτε για ενδοεταιρικούς ή δημόσιους σκοπούς. Επικοινωνήστε με εμάς για να δούμε τις ανάγκες σας και να επιλέξουμε την οικονομικότερη στρατηγική για την δικτυακή σας παρουσία.