Α. Παπανδρέου 87α, 16675, Γλυφάδα

Καλέστε μας σήμερα 210 96 04 904

Συντήρηση – Επιδιόρθωση Η/Υ

Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τον σταθερό ή φορητό υπολογιστή σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Εάν αργεί να ανοίξει ή ανταποκρίνεται με καθυστέρηση, μια καθαρή επανεγκαταστάση θα του δώσει μια νέα πνοή.

Εάν έχετε προσβληθεί από ιό, μπορούμε να σώσουμε τα δεδομένα σας.

Εάν χρειάζεστε αναβάθμιση υλικού θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την οικονομικότερη και πιο συμφέρουσα οδό.

Εάν θέλετε να εκμεταλλευτείτε και να γνωρίσετε τις πιό πρόσφατες τεχνολογίες και δεν γνωρίζετε από που να ξεκινήσετε, συμβουλευτείτε μας. Θα σας δώσουμε τις πληρέστερες συμβουλές βασιζόμενοι στις εξατομικευμένες ανάγκες και ικανότητές σας.

Η εγκατάσταση του λειτουργικού σας συστήματος, “γερνάει” με τον καιρό, ακόμα και εάν είστε προσεκτικοί στην χρήση, αποφεύγοντας τα κακόβουλα ή κακογραμμένα προγράμματα. Ειδικά εάν δεν δράτε προληπτικά τότε πολύ σύντομα το σύστημά σας καταλήγει να είναι κουραστικό, μειώνοντας την παραγωγικότητά σας και εμποδίζοντάς σας να εργάζεστε ή να ψυχαγωγείστε απρόσκοπτα. Εμείς αναλαμβάνουμε να διασώσουμε τα αρχεία και την αλληλογραφία σας, και να φροντίσουμε η νέα αρχή να γίνει με μια άψογα δομημένη εγκατασταση, η οποία θα περιέχει, εκτός από τους καταλληλότερους οδηγούς για τις συσκευές του υπολογιστή, και ένα πακέτο επιλεγμένου λογισμικού, το οποίο θα εξασφαλίζει ότι ο υπολογιστής σας θα είναι άμεσα πλήρως λειτουργικός και προσαρμοζμένος στις ανάγκες σας.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για αναβάθμιση, αναλαμβάνουμε να επιθεωρήσουμε και να ελέγξουμε το υπάρχον υλικό και, σε συνδοιασμό με τις απαιτήσεις και λειτουργικές σας ανάγκες, να προτείνουμε την σύνθεση που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας, διατηρώντας το κόστος όσο πιο χαμηλό.

Το σημαντικότερο κομμάτι της εργασίας μας είναι η εγγύηση σωστής λειτουργίας και η παροχή απομακρυσμένης βοήθειας για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε. Κάθε υπηρεσία μας καλύπτεται από άμεση υποστήριξη και δυνατότητα απομακρυσμένης βοήθειας μέσω λογισμικού που εγκαθιστούμε για έξι μήνες. Μετά το πέρας αυτής της περιόδου, μπορείτε να επεκτείνετε το πλήρες πακέτο κάλυψης είτε με πακέτα συνδρομής, είτε με κουπόνια μεμονομένης υποστήριξης για αντιμετώπιση προβλήματος.