Α. Παπανδρέου 87α, 16675, Γλυφάδα

Καλέστε μας σήμερα 210 96 04 904

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Η φιλοξενία είναι ένας όρος που συχνά μπερδεύει τον απλό χρήστη. Κάθε τόπος που επισκέπτεσθε στο διαδίκτυο, δεν είναι παρά μια δέσμη αρχείων που σας αποστέλλεται από έναν υπολογιστή, ο οποίος έχει κάποια ειδικά χαρακτηριστικά. Πρέπει να είναι συνέχεια διαθέσιμος, να είναι γρήγορος, να υποστηρίζει κάποιες βασικές εφαρμογές και να συντηρείται σωστά.

Η πιο βασική παράμετρος είναι η διαθεσιμότητα (uptime) που υποδηλώνει σε εκατοστιαία βάση πόση ώρα ήταν σε πλήρη λειτουργία ο διακομιστής. Εμείς μπορούμε να εγγυηθούμε χρόνους λειτουργίας πάνω από 99,9% για τους διακομιστές μας, μετρημένοι από ανεξάρτητη πηγή σε περίοδο 3 χρόνων. Αυτό σημαίνει ότι οι ενδιαφερόμενοι πελάτες σας θα σας βρίσκουν απροβλημάτιστα κάθε φόρα που θα σας ψάχνουν. Η ταχύτητα αποστολής τα τελευταία χρόνια, όπως είχε προβλεφθεί, είναι μια παράμετρος που δεν προβληματίζει, αφού σχεδόν όλοι οι σύγχρονοι διακομιστές μπορούν να προσφέρουν αρκετό εύρος ώστε να μην εντοπίζεται καμία ουσιαστική καθυστέρηση για τις απλές διαδικτυακές σελίδες. Παρόλαυτά, σε δικές μας μετρήσεις έχουμε δει σταθερές ταχύτητες πάνω από το 1Mbit/sec στην αποστολή μεγάλων αρχείων.

Η σύγχρονη αρχιτεκτονική των συστοιχιών διακομιστών (cluster servers) έχει φέρει τα πλεονεκτήματα συστημάτων εκατομμυρίων στον απλή χρήστη σε μηνιαία κόστη ασύλληπτα για πριν από λίγα χρόνια. Εμείς διατηρούμε 3 αυτόνομους διακομιστές (root servers) σε πολύ γνωστή Ευρωπαϊκή εταιρία παροχής και αυτό μας επιτρέπει να μπορούμε να προσφέρουμε εξαιρετικά χαμηλές τιμές στους πελάτες μας, διατηρώντας το επίπεδο της υπηρεσίας στον υψηλότερο βαθμό.