Α. Παπανδρέου 87α, 16675, Γλυφάδα

Καλέστε μας σήμερα 210 96 04 904

Κατασκευή και Σχεδίαση

Η σχεδίαση ενός ιστοχώρου είναι μια πολύ σημαντική παράμετρος της προβολής ενός προσώπου ή μιας εταιρίας. Είναι το “πρόσωπο” που θα βλέπουν όλοι όσοι σας ψάξουν στο διαδίκτυο. Η εμφάνιση και η λειτουργικότητα πρέπει να συμβαδίζουν αρμονικά ώστε ο επισκέπτης να βρίσκει εύκολα και ευχάριστα αυτό που ψάχνει.

Ο χρόνος φόρτωσης είναι εξίσου σημαντικός. Ο κακογραμμένος κώδικας, μπορεί να είναι αόρατος στον χρήστη, αλλά γίνεται αντιληπτός από μια αίσθηση που αφήνει ότι ο ιστοχώρος είναι “βαρύς”. Αυτό μπορεί να αποτρέψει την επανεπισκεψιμότητα, καθώς η πλοήγηση του τόπου γίνεται δυσάρεστη.

Με βάση τους παραπάνω γνώμονες ξεκινάμε κάθε νέο έργο ώστε να καταλήξει να είναι καλαίσθητο, αποτελεσματικό, λειτουργικό και γρήγορο. Πάντα σε συνεννόηση με τον πελάτη, επιλέγουμε μόνο τα πρόσθετα που κρίνονται απαραίτητα ώστε να προβληθεί η όψη που επιθυμείται με τον λιγότερο κώδικα.

Η πολυπλοκότητα του τόπου ορίζει και το κόστος κατασκευής. Πολλοί πελάτες επιθυμούν μια απλή παρουσία με χαμηλό κόστος κατασκευής και συντήρησης, ενώ σε άλλους είναι απαραίτητη η δυναμική δομή, με συνεχώς ανανεούμενο περιεχόμενο και εμφανίσεις.

Πολλοί επαγγελματίες και εταιρίες δεν έχουν πολύπλοκο υλικό για προβολή και χρειάζονται μια απλή ηλεκτρονική παρουσία για να βρίσκονται εύκολα και γρήγορα τα στοιχεία επικοινωνίας από τους ενδιαφερόμενους, Γιατροί, δικηγόροι και λογιστές σπάνια χρειάζονται κάτι παραπάνω από αυτό. Ανταποκρινόμενοι σε αυτήν την κατηγορία, έχουμε επιλέξει μια πολύ ισχυρή εφαρμογή που μας επιτρέπει να στήνουμε ταχύτατα ένα βασικό περιεχόμενο και να το ανεβάζουμε αμέσως στον διακομιστή μας. Το προϊόν είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να επιτρέπει πολύ χαμηλές χρεώσεις και στην κατασκευή και στην φιλοξενία.

Κάποιοι πελάτες, λόγω της φύσης της δραστηριότητας τους, έχουν την ανάγκη να παρουσιάσουν πλούσιο περιεχόμενο, με δείγματα της δουλειάς τους σε ψηφιακή μορφή, καθώς και να προσφέρουν διαδραστικότητα ή προστατευμένο περιεχόμενο. Όλα αυτά τα στοιχεία προϋποθέτουν μια πιο εκτενή εργασία και γενικά χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να δοκιμαστούν και να βελτιωθούν. Έμποροι, καλλιτέχνες και παροχείς υπηρεσιών συνήθως ανήκουν σε αυτήν την κατήγορια.

Μελετώντας αυτές τις ανάγκες, έχουμε εξειδικευτεί σε κάποιες συγκεκριμένες τεχνολογίες που επιτρέπουν να μειωθεί το κόστος κατασκευής, παρά τις αυξημένες απαιτήσεις σχεδίασης. Το αποτέλεσμα είναι μειωμένος χρόνος υλοποίησης και οικονομική λειτουργία.