Α. Παπανδρέου 87α, 16675, Γλυφάδα

Καλέστε μας σήμερα 210 96 04 904

Αναλώσιμα και υποστήριξη εκτυπωτών

Προσφορά έκπτωσης 20% για αναγόμωση μελανοδοχείων

Πατήστε στο κουμπί για να εμφανιστεί ο κωδικός του κουπονιού

* Ισχύει για νέους πελάτες

Η εταιρία μας λειτουργεί από το 2004 το τοπικό κατάστημα της Cartridge World στη Γλυφάδα, εξυπηρετώντας με συνέπεια και αξιοπιστία τα νότια προάστια.

Πελάτες μας είναι πολλές δημόσιες και ιδιωτικές εταιρείες, οι οποίες μας εμπιστεύονται για την ευαίσθητη και κρίσιμη λειτουργιά των εκτυπωτών τους. Έχουμε συσσωρευμένη εμπειρία 20 ετών στον τομέα μας και δεσμευόμαστε να καλύψουμε απόλυτα τις ανάγκες σας. Το κατάστημα αποτελεί ένα από τα πρώτα franchise της Cartridge World στη Ελλάδα και το πρώτο στα νότια προάστια.

Η Cartridge World είναι παγκοσμίως η μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα αναγόμωσης αναλωσίμων εκτύπωσης με πάνω από 1400 καταστήματα σε όλον τον κόσμο. Η κύρια δραστηριότητά μας είναι το ξαναγέμισμα και η ανακατασκευή άδειων μελανοδοχείων για inkjet και laser εκτυπωτές καθώς και για φωτοτυπικά μηχανήματα και συσκευές τηλεομοιοτυπίας (fax). Η εξοικονόμηση χρημάτων που μπορείτε να αναμένετε βρίσκεται περίπου στο 50% της τιμής αγοράς των νέων μελανιών αλλά διαφέρει από μοντέλο σε μοντέλο. Ρωτήστε μας να σας πούμε ακριβώς πόσα χρήματα θα γλιτώσετε. Εμπορευόμαστε επίσης καινούργια και συμβατά μελανοδοχεία για inkjet εκτυπωτές, ειδικά χαρτιά εκτυπωτών, εκτυπωτές και αναλώσιμα για μηχανές fax. Η εταιρεία απευθύνεται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται είναι οι εξής:
1 Ξαναγέμισμα και ανακατασκευή άδειων μελανοδοχείων
2 Έλεγχος των μελανιών για καλή λειτουργία σε ειδικούς εκτυπωτές
3 Παραλαβή – Παράδοση των μελανοδοχείων στο χώρο των πελατών
4 Πώληση καινούργιων μελανοδοχείων inkjet και laser
5 Πώληση ειδικών χαρτιών, εκτυπωτών, ειδών για φωτοτυπικά και fax
6 Εξυπηρέτηση πελατών καθώς περιμένουν
7 Δωρεάν συμβουλές και προσφορές
8 Εγγύηση 100% για επιστροφή χρημάτων

Η αναγόμωση (ξαναγέμισμα) και η ανακατασκευή των μελανοδοχείων των εκτυπωτών ψεκασμού (inkjet) και laser είναι ένα θέμα που περικλείεται από ένα πέπλο αμφιβολίας και δυσπιστίας το οποίο ορισμένες φορές καλλιεργείται εσκεμμένα.

Ο καταναλωτής βρίσκεται συχνά σε σύγχυση μπροστά στο φαινομενικό δίλημμα: ‘’Αξίζει να ρισκάρω τη λειτουργικότητα του εκτυπωτή μου για το οικονομικό όφελος που προσφέρει μια εταιρεία αναγόμωσης;’’

Παρόλ’ αυτά η ερώτηση αυτή δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Στην Cartridge World Γλυφάδας συντάξαμε αυτό το περιληπτικό κείμενο για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε τις βασικές έννοιες καθώς και τους πραγματικούς κινδύνους που συντρέχουν.

Ερώτηση: ‘’Αν χρησιμοποιώ αναγομωμένα μελάνια, θα καταστραφεί ο εκτυπωτής μου;’’

Απάντηση: Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν είναι απλή. Η αναγόμωση δεν αποτελεί μια σταθερή και προβλέψιμη διαδικασία αλλά εξαρτάται από τέσσερις βασικούς παράγοντες:
Την γνώση και εμπειρία του τεχνικού
Είναι πολύ εύκολο να γίνει κάποιο λάθος κατά την αναγόμωση καθώς είναι μια πολύ ευαίσθητη και λεπτομερής εργασία. Σας συστήνουμε να βεβαιωθείτε για τα διαπιστευτήρια (εκπαίδευση και εμπειρία) οποιουδήποτε τεχνικού επιλέξετε για τα μελανοδοχεία σας. Στην Cartridge World όλοι οι τεχνικοί μας έχουν εκπαιδευτεί άρτια στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό και γνωρίζουν καλά τις απαιτήσεις της εργασίας τους.
Η ποιότητα και αξιοπιστία των χρησιμοποιούμενων υλικών
Υπάρχει μεγάλη ποικιλία υλικών στην αγορά. Κάποια από αυτά αποτελούν πολύ οικονομικές λύσεις, οι οποίες μπορεί να μην είναι πιστοποιημένες για τα μελανοδοχεία σας. Στην Cartridge World χρησιμοποιούμε παγκοσμίως πιστοποιημένα υλικά, απολύτως συμβατά με τα μελανοδοχεία σας , ανεξαρτήτως από το πόσο ακριβότερα μπορεί να είναι.
Η πρότερη μεταχείριση του προς αναγόμωση υλικού από τον χρήστη
Είναι πολύ σημαντικό ο ίδιος ο χρήστης να προλειαίνει το έδαφος για τον τεχνικό. Υλικό που έχει προσεχθεί κατά τη χρήση του έχει πολύ πιο αυξημένες πιθανότητες να αναγομωθεί επιτυχώς. Κάθε τύπος εκτυπωτή διέπεται από διαφορετικούς κανόνες ‘’σωστής συμπεριφοράς’’. Στην Cartridge World θα σας διδάξουμε όλα τα μυστικά της μάρκας σας και θα σας βοηθήσουμε υπεύθυνα να επεκτείνετε τη λειτουργική ζωή και του εκτυπωτή σας αλλά και των μελανοδοχείων σας.
Τον τύπο του εκτυπωτή και του προς αναγόμωση μελανοδοχείου
Οι εταιρείες κατασκευής εκτυπωτών προστατεύουν τις πωλήσεις των ιδίων μελανοδοχείων τους με διάφορους τρόπους. Κάποιοι τύποι μελανοδοχείων είναι ιδιαιτέρως δύσκολοι και κάποιοι έχουν τόσο μικρό μερίδιο αγοράς που δεν αξίζει να παράγουν τις πρώτες ύλες που είναι απαραίτητες για την σωστή αναγόμωση. Στην Cartridge World θα σας ενημερώσουμε πότε θα είναι έτοιμη η απολύτως εγγυημένη λύση για τα μελανοδοχεία σας σε περίπτωση που δεν γίνεται επί του παρόντος.

Ερώτηση: ‘’Η ποιότητα εκτύπωσης είναι υποδεέστερη με αναγομωμένα μελάνια;’’

Απάντηση: Όχι. Υπάρχει όμως η πιθανότητα να χρειαστεί να επαναρυθμίσετε τον εκτυπωτή σας (για κάποιους τύπους) μέσω λογισμικού για να έχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα. Στην Cartridge World θα σας δείξουμε πώς και μπορείτε να δείτε δείγματα εκτυπώσεων με τα μελάνια μας μπροστά στα μάτια για να πειστείτε.

Ερώτηση: ‘’Θα χάσω την εγγύησή μου;’’

Απάντηση: Όχι. Είναι παράνομο να σας αρνηθούν την δωρεάν παροχή υπηρεσιών που δικαιούστε με βάση το ότι χρησιμοποιείτε αναγομωμένο μελανοδοχείο.

Ερώτηση: ‘’Αν γίνει λάθος και τελικά υποστώ βλάβη, τι γίνεται;’’

Απάντηση: Εάν υποστείτε βλάβη αποδεδειγμένα λόγω των υπηρεσιών μας, η μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα αναγόμωσης στον κόσμο σας εγγυάται την κάλυψη όλων των εξόδων επισκευής των μελανοδοχείων ή του εκτυπωτή σας. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η εγγύησή μας είναι θέμα κύρους και αξιοπιστίας και όχι μια άδεια υπεκφυγή για να κερδίσουμε την πελατεία σας.

Ερώτηση: ‘’Υπάρχει κάποια οικολογική προέκταση στην αναγόμωση;’’

Απάντηση: Είναι εύλογο ότι όταν αναγομώνετε τα μελανοδοχεία σας γλιτώνετε το περιβάλλον από την σπατάλη των πλαστικών που σε αντίθετη περίπτωση θα πετάγονταν. Τα περισσότερα μέρη χρησιμοποιούνται ξανά με αποτέλεσμα να βοηθάτε σημαντικά το περιβάλλον ενώ εξοικονομείτε χρήματα.

Εάν ενδιαφέρεστε για κάποιες από τις υπηρεσίες μας, μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε και να σας κατατοπίσουμε στα θέματα που είμαστε ειδικοί, υπεύθυνα, γρήγορα και σωστά.

Σκεφτείτε οικολογικά,
Σκεφτείτε οικονομικά,
Ελάτε στην Cartridge World!