Α. Παπανδρέου 87α, 16675, Γλυφάδα

Καλέστε μας σήμερα 210 96 04 904

Υπηρεσίες Διαχειριζόμενης Εκτύπωσης (Managed Print Services, MPS)

Καλέστε μας σήμερα για πληροφορίες

Ξεκινήστε σήμερα, χωρίς δεσμεύσεις και ρίσκο, να εκτυπώνετε με χαμηλό κόστος χωρίς το κόστος επένδυσης και συντήρησης.

Τα προγράμματα MPS που προσφέρουμε απευθύνονται σε πελάτες μέσης χρήσης (1000 με 20000 σελίδες το μήνα) και δεν θα τα βρείτε αλλού. Η πρότασή μας είναι απλή και ξεκάθαρη:

Από €0.005 ανά σελίδα

Τιμή χωρίς ΦΠΑ

Τι περιλαμβάνει:

Σας φέρνουμε, στήνουμε και ρυθμίζουμε έναν εκτυπωτή βαριάς χρήσης στο χώρο σας

Κάθε τέλος μήνα τιμολογείστε για τις σελίδες που τυπώσατε (ελάχιστη χρήση 1500 σελίδες σε κάποιες περιπτώσεις)

Σε περίπτωση βλάβης θα σας φέρουμε εντός 24 ωρών νέο μηχάνημα αντικατάστασης

Χωρίς συμβόλαια δέσμευσης, σταματήστε όποτε επιθυμείτε


Για τους εταιρικούς πελάτες , το πρόγραμμα Print Services της Cartridge World περιλαμβάνει έναν αριθμό επιλογών προστιθέμενης αξίας , όπως δωρεάν έλεγχος του εκτυπωτή , συμβουλές σχετικά με τις βέλτιστες λύσεις εκτυπωτικών αναγκών, μια δωρεάν υπηρεσία παράδοσης και ολοκληρωμένα πακέτα προαιρετικής συντήρησης ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας .

Σχετικά με εμάς

Με πάνω από 20 χρόνια γνώσης και εμπειρογνωμοσύνης Η Cartridge World είναι ο κορυφαίος πάροχος λύσεων εκτυπώσεων στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.


Η Cartridge World είναι μια τεράστια επιτυχημένη επιχείρηση franchise , με 1.200 franchises σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο και με ένα δίκτυο 33 καταστημάτων στην Ελλάδα , που υποστηρίζεται από μια ομάδα αφοσιωμένου και καταρτισμένου προσωπικού.

Τι κάνουμε

Η Cartridge World είναι παγκοσμίως γνωστή για τους φιλικούς και καταρτισμένους συμβούλους της , οι οποίοι είναι πάντα σε ετοιμότητα για να προσφέρουν έμπειρες συμβουλές και καθοδήγηση . Με ένα δίκτυο 33 καταστημάτων στην Ελλάδα είμαστε οι ειδικοί στον χώρο προσφέροντας μια έντιμη και αμερόληπτη προσέγγιση για την εξυπηρέτηση των απαιτήσεων σας .